avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca o societate sa solicite angajatilor sa-si ia concediu fara plata un anumit numar de zile e luna. Mentionez ca sunt insarcinata si firma a fost informata. Imi pot solicita mie, insarcinata fiind sa-mi iau concediu fara plata? Este legal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:01, 23 Februarie 2010
multumesc, insa o zi de concediu fara plata se poate considera intrerupere de activitate si imi poate afecta perioada din campul muncii pe care trebuie sa o am ca sa beneficiez de indemnizatie de ingrijire si crestere a copilului?
Va afecteaza daca numarul de zile de CFP este mai mare decat numarul de zile lucratoare din luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata nicos00 nicos00 BUNA ZIUA! AS DORI SA STIU SI EU DACA, IN CAZUL IN CARE AM AVUT CONCEDIU FARA PLATA 1 LUNA DE ZILE IAR APOI RAMAN INSARCINATA MI SE AFECTEAZA CUMVA DREPTUL LA ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului tavinel tavinel Buna ziua. Am fost angajata timp de 24 de luni la o firma privata,. La data de 5 decembrie 2008 am fost trimise de catre firma in concediu fara plata. La ... (vezi toată discuția)
Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)