buna ziua in urma cu 7 luni am avut un eveniment nefericit
o femeie a trecut strada dupa care sa intors brusc inapoi in fata masini impactul sa produs persoanei respective i sa fracturat picioru . accidentul sa produs in localitate dar nu a fost trecere de pietoni
urmeaza sa facem expertiz a vineri la ce sa ma astept
?
ce repercusiuni poate avea a supra mea
? femeia a avit undeva intre 80 si 90 zile
victima recunoaste ca nu sa asigurat dar pretinde ca si eu am avut viteza . Nu mi se pare firesc si logic atunci cind procesul verbal de la fata locului spune ca a tranversat printrun lco ne permis fara ca persoana sa se asigure pur si simplu se arunca in fata masini ce vina am avut eu ca am circulat pe drum? sa ma duc sa ii mai dau si bani ca sa ce ii incurajez prostia?daca eu vreau sa cer daune materiale ca miam stricat masina se poate?
pers care s-a aruncat in fata masini dorea sa-si avertizeze sotul care iesea din garaj cu spatele ca vine masina si sa nu iasa,s-a speriat foarte tare ca va iesi din garasj si se va accidenta si vrand sa-l avertizeze cand ma vazut a sarit in fata masini ,ea fiind pe partea cealata nu pe partea cu garajul,asta s-a scris in declaratie,e-a a recunoscut ca nu stie ce a fost in capul ei si ca s-a speriat,si se pare ca a scris in decalaratie ca a trecut printr-un loc nepermis dar zice ca am avut viteza,
Stimate domn,din relatarile dvs.,rezulta in mod clar ca nu s-a aruncat(nu are rost sa va citez propriile cuvinte postate mai sus).
Daca "s-a speriat",nu inseamna ca "s-a aruncat",deci eu va sfatuiesc sa angajati un avocat pentru ca aveti probleme serioase legate de intelesul cuvintelor,dar mai ales cu nuantele limbii romane,situatie care va poate fi defavorabila.
Oricum,indiferente de aceste argumente,care trebuiesc si demonstrate de probatorii,raman la prima parere ca aveti si dvs.o culpa.
Imi pare rau...
avocat am.
ca sa speriat ii clar asta a fost cauza pt care a decis sa imi apara in fata masini, eu nu aveam de unde sa stiu ce are de gand,ce culpa sa am ca trece pe unde nu trebuie si ca nu ii atenta?
Ucidere din culpa
alexlex
Buna ziua
As dori sa va intreb daca am sanse sa fiu scos de sub urmarire penala din urmatoarea situatie:acum cateva luni am accidentat mortal o persoana ... (vezi toată discuția)