avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Profesor care bate elevii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Profesor care bate elevii

daca un profesor imi loveste fiul fara nici un motiv intemeiat acel profesor poate fi dat in judecata..va rog mult sa imi raspundeti :D:D:D
vreau sa stiu unde pot sa fac o plangere de lovire???inafara de politie.la politie mi sa zis ca profesoara v-a primi amenda dar si fiul meu deoarece cica a injurat(deranjarea ordinii publice)
Cred ca cineva se afla in eroare...cu privire la deranjarea linistii publice de catre "un elev" in timpul orelor cand "profesorul avea obligatia supravegherii elevilor" (art.1000 al.4 c.civ.).
Mai degraba cred ca ar trebui formulata o plangere pentru "Rele tratamente aplicare minorului" (art.306 C.pen.), iar coroborat cu disp. art.145/147 C.pen., ar putea fi chiar un abuz in serviciu/purtare abuziva.
Ar trebui sesizata in scris si Autoritatea Tutelara cu privire la incident precum si Ministerul Invatamantului.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala krs23 krs23 Buna seara.As dori sa depun si eu plangere penala la parchetul local pentru insulta, calomnie, amenintare, lovire si vatamare corporala....mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Posibilitate tribunal? CountPorcula CountPorcula Buna ziua, in urma cu ~ o luna sm avut o mica altercatie cu o persoana (am fost lovit - un picior in spate destul de tare dar nimic grav). Am scos certificat ... (vezi toată discuția)
Cum se sanctioneaza? ianis11 ianis11 prietena mea a fost agresata si lovita de un individ in stare de ebrietate in urma unor jocuri sportive amicale.am intervenit sa o apar si i-am aplicat ... (vezi toată discuția)