avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... deducere preluare praxis
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

deducere preluare praxis

Va rog sa-mi comunicati cum pot deduce cumpararea praxisului de medicina de familie (lista de capitatie si patrimoniul de afectatiune profesionala)?
La data cumpararii(aprilie 2009)spatiul era concesionat de la Primarie.Ulterior (noiembrie 2009) spatiul l-am cumparat.Cum pot deduce cumpararea spatiului in care functioneaza cabinetul?E importanta vechimea cladirii ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:59, 4 Martie 2010
Forma de organizare este si nu societate comerciala.
Cum ma sfatuiti sa rezolv situatia data?
cabinet medical individual
Cum a spus @alcibiade: fiind obtinut cu titlu oneros este imobilizare necorporala amortizabila in termen de maxim 5 ani de la data achizitiei; ca urmare, valoarea platita se imparte la 5 apoi inca la12 si aceea e cheltuiala lunara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amortizare program informatic modimpex modimpex buna ziua! am achizitionat un program pentru contabilitate in 09 2010, in valoare de 440 lei. in luna urmatoare am amortizat accelerat 681=280 440. in ... (vezi toată discuția)
Amortizare mijloc fix tablou nefertiti_g nefertiti_g buna ziua, in codul fiscal am citit ca tablourile si alte opere de arta nu se amortizeaza,dar in catalogul mijl fixe am gasit ca tabourile se amortizeaza pe ... (vezi toată discuția)
Incadrare mijloc fix anmih anmih La ce pozitie se pot incadra licente soft specializat achizitionat prin investitii conform 2139/30.11.2004? (vezi toată discuția)