avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Unic asociat decedat, se poate cere lichidarea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Unic asociat decedat, se poate cere lichidarea societatii de catyre administrator?

Sunt administrator la o societate al carui unic asociat, persoana straina, a decedat anul trecut. Fiul lui nu vrea sa mai raspunda la emailurile mele (singura modalitate de contact cu el) iar eu am ramas cu societatea agatata de gat. Aceasta nu are nici un fel de datorii. Partea proasta e ca nu am de unde sa fac rost de o copie a actului de deces al asociatului unic. Pot eu sa cer dizolvarea sau lichidarea societatii pentru a scapa?
Cel mai recent răspuns: Evaluator Petrescu Cezar , Evaluator 17:19, 3 Martie 2010
Va multumesc din nou pentru sfaturi. Cred ca singura varianta este sa-l notific pe fiul asociatului, care legal este mostenitor, dar care dupa 2-3 emailuri nu mi-a mai raspuns deloc. Intre noi fie vorba, eu mai aveam de recuperat niste bani, nu multi, de la tatal sau, iar dupa ce i-am prezentat situatia s-a dat la fund.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitor asociat unic srl alin-m alin-m Am urmatoarea situatie: Tatal meu a decedat in luna decembrie 2009 fiind asociat unic la un SRL. Eu si fratele meu suntem mostenitori conform Certificatului ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului f_karoly f_karoly Se poate cere raspunderea sotiei unei persoane care a fost administrator la o S.R.L. (nu SRL cu asociat unic!!!!), administrator care a decedat. ulterior s-a ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii unui srl cu asociat unic ionfliundra ionfliundra Daca in actul de constituire s-a prevazut ca durata societatii este nelimitata nu se poate prezuma ca activitatea societatii poate continua cu mostenitorii ... (vezi toată discuția)