avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
Putina adrenalina nu strica nimanui.Totusi mintea celui care a facut astfel de farse este dusa putin.

Mutant Giant Spider Dog

[ link extern ]
Lajos Kassai este cel care a redescoperit vechile tehnici ale arcasilor calareti si a refacut dupa pisese descoperite de arheologi arcurile maghiarilor din secolul IX, adevarate "mitraliere" ale evului mediu care le-au facilitat cucerirea. Lajos Kassai fabrica si vinde arcuri. Aici apare cu un record (al 4-lea) inscris in Guiness Book tragand 12 sagenti in 17 secunde in tinte in miscare fara sa rateze niciuna dintre tinte.
A sagittis Hungarorum, libera nos Domine! B-)

[ link extern ]
Dedicatie pentru tatii divortati si care isi vad copii la cateva saptamani

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
Filip Alexandru, utilizator

O prietenie de 11 ani intre un leu si omul care l-a adoptat

Deşi îngrijitorul a mai crescut şi alte animale sălbatice, spune că legătura lui cu Zion este cu totul specială. Când merg la plimbare împreună, spre exemplu, bărbatul se descalţă, pentru că zgomotul papucilor îl deranjează pe Zion. “A fost o experienţă unică să evoluez alături de el, să îl văd cum creşte şi să trec alături de el prin toate etapele dezvoltării lui ca leu. Oamenii nu ştiu că leii au personalităţi diferite, că au simţul umorului şi chiar râd. Zion este un uriaş blând. Nu a atacat niciodată vreun om şi am totală încredere în el”, a declarat Von Solms pentru publicaţia The Daily Mail.
De 11 ani, cei doi sunt cei mai buni prieteni. Sunt atât de apropiaţi, încât împart aceeaşi rulotă şi acelaşi pat. Îngrijitorul spune că a mai crescut 19 lei, tigri şi gheparzi, dar că Zion este special şi că a învăţat foarte multe de la el. La plimbare, uneori, Von Solms îl ţine pe leu de coadă şi leul nu pare să aibă o problemă cu asta. Vedeţi în imaginile şi în materialul video de mai jos cum arată această prietenie neobişnuită:

[ link extern ]

sursa [ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)