avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
[ link extern ]

The Owl Who Loved The Dog
O mamă și-a dorit un ultim dans cu fiul său, înainte să moară

Așa cum fiecare tânără visează să danseze cu tatăl ei în ziua nunții, la fel se întâmplă și cu mulți tineri care vor să le aibă alături pe mamele lor, pentru un dans emoționant, în care să le mulțumească pentru ce au devenit.
Atunci când nu este posibil acest moment, atmosfera esta una destul de încărcată și se poate observa cât de mult suferă mirele sau mireasa pentru că nu îi are alături pe părinți.
Mary Ann Manning, în vârstă de 61 de ani, se luptă cu cancerul la sân de trei ani de zile, iar ultima perioadă și-a petrecut-o într-un scaun cu rotile.
În ziua în care a aflat că fiul său, Ryan, se căsătorește cu femeia vieții lui, Mary Ann a fost cea mai fericită mamă din lume și a sperat să trăiască să îl vadă în fața altarului atunci când își întemeiază o familie.
În ziua nunții, în ciuda slăbiciunii evidente, Mary Ann a dorit să danseze cu fiul său, așa că s-a ridicat cu greutate din scaunul cu rotile și s-a lăsat condusă de Ryan pe piesa „Somewhere over the rainbow” a lui Israel Kamakawiwo'ole.
La finalul dansului, aceasta s-a întors obosită la scaunul cu rotile. După trei zile după ce și-a văzut fiul împlinit, Mary Ann a pierdut lupta cu cancerul și a murit, înconjurată de cei dragi ei.

[ link extern ]

sursa [ link extern ]
Nu reclama m-a impresionat, ci peisajul.
[ link extern ]
Manele la Cotroceni și Guvern: „Salam, președinte; Guță, prim ministru!”

Răzvan Anghelescu, de la Vax Populi, a întrebat câțiva oameni ce părerea au despre faptul că Florin Salam va candida la alegerile prezidențiale.
Bineînțeles, e o glumă, însă oamenii întrebați, total neinformați, chiar credeau că manelistul va intra în campania electorală alături de Iohannis și Victor Ponta.

Surprinzător sau nu, toți cei care apar în filmulețul realizat de Răzvan Anghelescu l-ar vota pe Florin Salam. „Aș fi mândră cu un așa președinte. Ar fi mult mai bine. E mai mult de partea oamenilor”, spune o fană.

Mai mult unii ar fi de acord și cu varianta în care Florin Salam să devină președinte, iar Nicolae Guță să-l înlocuiască pe Victor Ponta la șefia Guvernului.

Iată filmulețul:
[ link extern ]

BONUS. Un alt grup de votanți:

[ link extern ]


Sursa: [ link extern ]
O mireasă paralizată a vrut să își surprindă mirele în cel mai neașteptat mod


Ziua nunții ar trebui să fie pentru fiecare mireasă unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale.
Totuși, pentru unele persoane, acest lucru nu este posibil și nu pentru că nu ar vrea să fie fericite, ci pentru că există lucruri care le umbresc acest sentiment într-o zi atât de specială.
În urmă cu șase ani, Gina a suferit un accident de mașină și a rămas paralizată de la brâu în jos, iar de atunci nu își simte deloc picioarele.
Cu toate acestea, tânăra a vrut cu orice chip ca în ziua nunții sale să poată merge spre altar alături de tatăl său, înainte să îi jure iubire veșnică bărbatului iubit.
Timp de mai multe luni înainte de ziua cea mare, Gina a făcut terapie intensivă și a purtat niște proteze, iar în ziua nunții, aceasta a pășit alături de tatăl ei spre altar, iar toți invitații și mirele au rămas extrem de surprinși de această imagine emoționantă.
Gina nu s-a lăsat învinsă de accident și a vrut ca jurămintele să nu fie rostite dintr-un scaun cu rotile, chiar dacă lunile de terapie au fost de-a dreptul chinuitoare.


[ link extern ]


Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)