avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
Beautiful Norway
[ link extern ]
Un video care merita vazut


[ link extern ]
Mondenii :)
[ link extern ]
Cum reacționează oamenii, atunci când întâlnesc noaptea un păianjen uriaș

Nu există om fără fobii, iar un bărbat s-a distrat foarte mult păcălindu-i pe oameni că ceva înfricoșător se întâmplă în orașul lor.
Un polonez pe nume SA Wardega, cunoscut pentru farsele pe care le face, a mizat pe una dintre cele mai comune frici ale oamenilor, arahnofobia-frica de păianjeni, și s-a gândit să le facă o glumă de zile mari unor oameni din orașul în care locuiește.
Acesta și-a îmbrăcat câinele într-un costum uriaș de păianjen și a început farsa pe timp de noapte, când oamenii nu puteau distinge foarte bine despre ce fel de animal este vorba. Nu este deloc haios să te trezești urmărit de către un păianjen uriaș, atunci când nu mai este nimeni în jur și este beznă.
Două tinere s-au speriat de moarte atunci când au vrut să intre într-un lift și au văzut un păianjen uriaș care părea să devoreze un bărbat, iar un tânăr a trăit spaima vieții sale atunci când a observat niște resturi umane agățate în ceva ce părea pânză de păianjen, iar apoi a văzut chiar păianjenul uriaș. Bărbatul a început să alerge haotic și s-a chinuit secunde bune să iasă din „pânza” păianjenului.
Chiar dacă pare înfricoșătoare, gluma a prins foarte bine printre internauți, iar în numai două zile de la încărcarea pe Youtube a strâns peste 18 milioane de vizualizări.


[ link extern ]


sursa [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Septembrie 2014
Alexandrarares, utilizator
Colind cu capre.
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)