avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
3 minute de tristețe națională cu răspunsuri la o întrebare simplă: „Cum se numește țara noastră?”


„Preventiv. O mare rugăminte. Nu mai insistaţi pe ideea că e fake. Pentru că nu e. E clar că aleg anumite personaje. Accept să mă înjuraţi pe tema asta. Sau pe altele. Dar nu bateţi câmpii cu ideea că e aranjat. Nu e. N-am dat NICIODATĂ nici un leu pentru nici un interviu. Şi am făcut sute.
Şi n-am făcut un sondaj de opinie pe banii statului, ca să iau păreri din toată ţara. E un amărât de clip. Nu aşa sunt toţi românii. Logic, nu?”, comentează Răzvan Anghelescu, realizatorul rubricii Vax Populi, pe canalul său de Youtube.
Jurnalistul, care acum își prezintă materialele și la TVR, a pus o întrebare simplă: „Cum se numește țara noastră?”. Poate că pare greu de crezut, însă Răzvan Anghelescu a întâlnit și mulți oameni care nu au știut să răspundă la o întrebare atât de banală. A selectat toate răspunsurile hilare și le-a montat într-un filmuleț de aproximativ 3 minute.


[ link extern ]
mult talent si inspiratie!
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 7 Noiembrie 2014
ContSters277956, utilizator
Baby Elephant Survives Attack by 14 Lions


[ link extern ]
Carpatii - O splendoare de clip !

[ link extern ]
La mulți ani! :hugall:

[ link extern ]

(Toma Caragiu - O, brad frumos!)

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 31 Decembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)