avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am primit o fila cec fara acoperire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am primit o fila cec fara acoperire

buna ziua,
am o problema cu un client,am livrat marfa catre el,cu plata scadenta la 45 zile printr-o fila cec,dar din pacate knd a venit data scadenta,surpriza !a fost refuzat ,nu snt bani disponibili in cont.Ce este de facut in continuare?,individul nu mai raspunde la telefon,este din alta localitate si este prima data knd am tranzactionat cu el.In cazul eliberarii filelor cec fara acoperire stiu ca se face inchisoare,asa este?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 17:16, 2 Martie 2010
ma scuzati ,deci ca sa inteleg,este bine sa primesc jumatate din suma ,iar el se afla in continuare sub incidenta legii si este obligat in continuare sa achite restul de bani?!
va multumesc.
Interventie moderator: va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive. Exista butonul editeaza. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrument de plata girat mondanicolaetoma mondanicolaetoma sunt agent economic care lucrez si cu instrumente de plata ca fila cec barat; bilet la ordin etc. Am primit drept plata de la un beneficiar o fila cec, pe care ... (vezi toată discuția)
Cec in alb garantie Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am eliberat unei societati comerciale, in baza unei minute aditionala la un contract comercial, o fila de CEC in alb ca garantie ca voi plati marfa in ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire cristian p cristian p As dori daca se poate sa ma informeze cineva care sunt pasii de urmat in cazul unui cec fara acoperire din partea unei societati comerciale cu raspundere ... (vezi toată discuția)