avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... frecventa redusa , invatamant la distanta....conteaza?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

frecventa redusa , invatamant la distanta....conteaza?

sunt studenta la drept anul 3, primii 2 ani i-am facut la ff, iar acum m-am transferat la id. asta nu inseamnca nu nu invat, am convingerea ca studiez mai mult decat unii elevi inscrisi la cursurile de zi, din pacate situatia financiara ma determina sa am seviciu, astfel nu pot face facultatea la zi!
intrebarea mea este: pentru o viitoare cariera in acest domeniu conteaza forma de invatamant pe care ai abordat-o de-a lungul facultatii? adica, e un dezavantaj sa nu faci cursuri la zi?

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lara_croft , utilizator 09:35, 7 Decembrie 2006
aCHIESEZ SI EU LA PAREAREA cOLEGULUI/COLEGEI IN CEEA CE PRIVESTE INTRAREA IN AVOCATURA.
Dar mai sunt si alte posibilitati
alte posibilitati ? Ai auzit cum s-au dat rezultatele anul acesta la intrarea in barou? Dupa ce au corectat lucrarile, s-au intrunit " tarii" din barou , a se intelege membri si nemembri comisiei " si au analizat cine va trece si cine nu ! Totul in functie de ce spate ai ! Eu am luat acum 2 ani examenul , pe merit, insa nu mi-am gasit " maestru" care sa nu-mi ceara suma mentionata mai sus.
Va las pe voi sa gasiti alte posibilitati, dragi colegi !
prin inscriere in Alianta??:-/:D
Imi place ca incepi sa gandesti ... avocateste. Nu conteaza cum obtii, ci sa obtii ce-ti propui!
oameni buni stiti voi cum e vorba aia cu vulpea si cu strugurii, asa sunteti si voi. Daca cauti gasesti si fara pile si pe creier.
Nu conteaza unde termini ci ceea ce ai in cap. nici dracu nu se uita cu cat ai terminat si unde ai terminat. pe ei ii intereseaza ca tu, creieras, sa faci fata in profesie si pt asta se da examenul in barou.:P
Nu zic sunt si pile dar din cei aprox 1000 care dau/intra in fiecare an nu au toti pile. deci mai sunt si creiere invatate si fara pile care reusesc. in plus nu-si permit toti sa dea atatia bani.
Asa ca puneti burta pe carte fratilor!

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
La drept dan_porcaru dan_porcaru Tot am auzit pe unul sau pe altul ca dupa ce termini Facultatea de Drept (si trebuie sa stai pe langa un avocat) trebuie sa-i dai acestuia 15.000-20.000 de ... (vezi toată discuția)
Elev liceu interesat de avocatura de business Vlad_93 Vlad_93 Buna seara, Sunt elev in clasa a 11-a in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase colegii din capitala. Am decis ca este timpul sa aleg pe ce drum sa o ... (vezi toată discuția)