avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... frecventa redusa , invatamant la distanta....conteaza?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

frecventa redusa , invatamant la distanta....conteaza?

sunt studenta la drept anul 3, primii 2 ani i-am facut la ff, iar acum m-am transferat la id. asta nu inseamnca nu nu invat, am convingerea ca studiez mai mult decat unii elevi inscrisi la cursurile de zi, din pacate situatia financiara ma determina sa am seviciu, astfel nu pot face facultatea la zi!
intrebarea mea este: pentru o viitoare cariera in acest domeniu conteaza forma de invatamant pe care ai abordat-o de-a lungul facultatii? adica, e un dezavantaj sa nu faci cursuri la zi?

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lara_croft , utilizator 09:35, 7 Decembrie 2006
examenul de promovare in profesie?, examenul de definitivare in profesie?...niste struguri expirati si asta o stie nu doar procentul de 1% care are sansa sa nu dea nik pt indrumare(nu mai zic de primit ceva in timpul stagiaturii k e si mai acra situatia;)
dac esti fata/femeie si arati si bine poate reusesti si fara pile/spaga, dar nici asa nu e garantat.
pai examenele sunt acre pt ca presupun un pic de efort din partea viitorilor/actualilor stagiari. cat despre banii dati la maestrul voi ati vrea daca se poate sa nu dati nimic in conditiile in care el, maestrul, prin contractul de colaborare/salarizare, e obligat sa va plateasca pe voi si mai plateste si impozit pt voi.
Ce ziceti e corect sa fie chiar pe gratis? nu sunt de acord cu sumele cerute dar avand in vedere ca maestrul trebuie sa va asigure minimul pe economie, faceti si voi un calcul pt 2 ani la care adaugati impozitul si vedeti cat iese?
Offtopic:E greu cand nu vezi mai departe de varful nasului nu?
am vrut sa fiu delicata si sa nu spun pe sleau ceea ce toata lumea stie, in curtea noastra mica - sa nu imi iau vreun ban it (nu vreau sa dau idei;) si am folosit metafore pt a exprima faptul ca examenele, atat admiterea sau defu' au fost si sunt.......sa zicem for-ma-li-tati(termen complet decent, isn t it?)..
maestrul sa-mi fi platit impozitul??? no way jose!!..is prea obosita sa mai rad....
intr-adevar, aracan de ei, de ce sa plateasca stagiarului minimul pe economie? doar pitacii stau degeaba la birou si joaca nfs underground.....

offtopic: propun o expozitie de bataturi ale stagiarilor....
;)draga lara nu stiu cum esti tu stagiara, daca am inteles eu bine, ca in cazul in care esti stagiara fie ai un contract de colaborare fie unul de salarizare in ineriorul profesiei. THERE IS NO OTHER WAY!
Se pare ca tu nu ai citit contractul cand l-ai semnat ;) si nu stii ca maestrul trebuie sa-ti plateasca, macar pe hartie minimul pe economie.

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
La drept dan_porcaru dan_porcaru Tot am auzit pe unul sau pe altul ca dupa ce termini Facultatea de Drept (si trebuie sa stai pe langa un avocat) trebuie sa-i dai acestuia 15.000-20.000 de ... (vezi toată discuția)
Elev liceu interesat de avocatura de business Vlad_93 Vlad_93 Buna seara, Sunt elev in clasa a 11-a in cadrul unuia dintre cele mai prestigioase colegii din capitala. Am decis ca este timpul sa aleg pe ce drum sa o ... (vezi toată discuția)