Am postat m-ai demult pe site imprejurarile in care am avut acum 2 ani un accident rutier avand ca rezultat ucidere din culpa. Pe scurt , circulam cu un tir pe un sector de drum acoperit cu polei , circuland pe banda 2 am fost depasit prin dreapta pe banda 1 de un autoturism , acesta revine brusc in fata mea pe banda mea, derapand usor in fata mea, eu pun frana, si derapez nemaiputand controla masina de un total de 40 de tone, intru pe contrasens si rezulta ceea ce a rezultat. Am avut 2 martori au vazut toata faza cu autoturismul, bineinteles ala nu s-a oprit, au declarat la proces, familia nu a avut pretentii, in fine. La infatisarea in care urma sa se deie solutionarea procuroarea se ridica in picioare si propune o sentinta cu condamnare la inchisoare, avocatul meu nu este de acord si cere achitarea invocand acel articol cu cazul fortuit, sau macar o pedeapsa sub minumul care se aplica deobicei acestei fapte. Judecatoarea a zis ca instanta ramane in pronuntare sau ceva de genu, adica ca se mai gandesc, din cate am inteles eu. As vrea sa stiu ce sanse as avea sa ma incadrez la acest articol ? va multumesc
Nu stiu cat ati inteles din ce am scris , dar nu am afirmat nici o secunda ca victima acestui accident a fost un idiot ,cel putin familiei acestui om care a murit nevinovat ii sunt dator pe viata pentru ca nu mi-au cerut nici 50 de bani si m-au iertat de cele intamplate. daca macar ati citit TOT ceea ce am scris, veti vedea ca acel idiot este soferul care m-a determinat prin manevra lui sa franez si sa intru in derapaj pe contrasens unde bineinteles am intrat in coliziune cu alt autoturism nicidecum cu acest idiot ca sa ii zic tot asa, care ca un inconstient de romania si-a continuat apoi drumul. Bine ca au vazut martori care veneau din contrasens ceea ce a facut, numai el nu "a vazut nimic". Se pare ca in romania se aplica legea junglei , scapa cine poate sau mai bine zis fuge cine poate.
Oricum eu doar v-am cerut parerea in legatura cu acest caz fortuit invocat de avocatii mei, daca e cum ziceti d-voastra vom vedea.