avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Coruptie in politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Coruptie in politie

Intr-un dosar penal,organul de cercetare penala are voie sa lase partile sa schimbe documentatia din dosar?
In cazul asta,ce se poate face?
Organul de cercetare penala are voie sa arate acuzatului declaratiile invinuitului,cat si probele aduse de acesta?
Cel mai recent răspuns: ady_deva , utilizator 10:33, 9 Ianuarie 2013
CORUPTIE IN POLITIE???esteeeeee..=D>..cita vrei!!! eu cunosc pe cineva care era la inchisoare si apare ca si elevul unei scoli de conducere,foarte activ la orele de condus...:P cit si la orele de legislatie rutiera...:P desii distanta intre orase era de aprox 150 km...Oare ar platii vreo publicatie pentru acest subiect sa-i dau o idee prietenului meu???:help:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul partii vatamate asista la cercetare? bianca231 bianca231 Buna ziua, Doresc sa stiu daca avocatul partii vatamate are dreptul sa asiste la audierile martorilor si ale acuzatilor inainte de incheierea cercetarii si ... (vezi toată discuția)
Daca aparatorul invinuitului a solicitat sa asiste la reaudierea partilor vatamate Cristian501 Cristian501 Subiect: daca aparatorul invinuitului a solicitat sa asiste la reaudierea partilor vatamate 1. Trebuie ceruta expres de aparator printr-o cerere in fata ... (vezi toată discuția)
Probleme in reprezentarea partii vatamate suparattul suparattul In art.173 CPpen. se arata:"(3) [i]Cand organul judiciar apreciaza ca din anumite motive [b]partea vatamata, partea civila sau partea responsabila civilmente ... (vezi toată discuția)