avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... spalarea banilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

spalarea banilor

daca am cunostinta de o persoana care a vandut o proprietate cu mai mult decat a declarat si a incasat prin banca si din ce a incasat "la negru" cash a cumparat a doua zi o alta proprietate, vorbesc de sume peste 10.000 euro, ce poate pati persoana, ce pot pati eu ca stiu? Bineinteles ca nu poate justifica ce a dobandit cash din alte surse. Daca vreau ii pot face reclamatie? Unde? Eu sunt in siguranta?
Cel mai recent răspuns: dyas , utilizator 17:24, 19 Decembrie 2006
Daca persoana respectiva are acte sa justifice ceea ce a incasat in plus nu ai ce sa-i faci daca nu le are insa este inteligent si are avocat bun le poate face retroactiv (chitante de mana sau imprumut antedatat) si in ambele cazuri o incasezi.Daca totusi esti intradevar hotarat sa faci ceva dute la el si cerei partea care ti se cuvine de drept.Spunei ca sti care este adevarul si spunei ca ai sa-i faci . . . . .( ce scrie mai sus de postul asta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a aduce la cunostinta o posibila infractiune leusan leusan Care este baza legala prin care o persoabna este obligata sa aduca la cunostinta organelor judiciare o posibila infractiune,? de aemenea intr-un proces ... (vezi toată discuția)
Sanctiune nerespectare art. 221 (4) c.p.p. ... ? Bonix Bonix art.221(4) CPP ; ,, Cand prin savarsirea unei infractiuni s-a produs o paguba uneia din unitatile la care se refera art. 145 CP ( unitati publice ) , unitatea ... (vezi toată discuția)
Esti obligat sa faci plangere? Tessa_2 Tessa_2 Exista o lege care te obliga sa faci o plangere daca ai aflat ca sa intamplat o infractiune? Multumesc (vezi toată discuția)