avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare pensionare in cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare pensionare in cartea de munca

Cum completez in cartea de munca daca o persoana a solicitat pensionarea pt limita de varsta la 01.02.2010 si a adus decizia de pensionare in 04.03.2010, desi aceasta e emisa in 01.03.2010?
Pasul 1 e: "Solicita pensionare pt lim de varsta in baza art......", data 01.02.2010, iar la nr act - nr/data cererii salariatului?
Pasul 2: e: "Continua activitatea in baza aceluiasi CIM" , data 01.02.2010, iar la nr act - CIM nr....
Pasul 3 e: "Incetat CIM in baza art 56 pct. d", data 04.03.2010, decizia interna de incetare a CIM emisa in baza deciziei de la Pensii?
Cel mai recent răspuns: danares1 , utilizator 14:48, 4 Martie 2010
Pt a putea lucra in continuare la dv tb sa-i faceti un nou contract de munca cu data de 05.03.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare activitate 56 lit d maiamaria maiamaria buna ziua. am un salariat caruia i-a venit decizia de pensionare - pensie limita de varsta. carnetul il are inca la pensii. a fost propus la pensionare,i-a ... (vezi toată discuția)
Decizia de pensionare cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Am urmatoarea situatie: un salariat face cerere de inscriere la pensie in ianuarie 2009. I se da carnetul de munca inregistrat cu ,,solicitat ... (vezi toată discuția)
Nelamurire maiamaria maiamaria am urmatoarea nelamurire: un salariat este propus la pensie cu 01.02.2010. tot cu aceasi data i s-a facut decizie de continuare a activitatii, si tot cu aceasi ... (vezi toată discuția)