Potrivit OUG nr.148/2005, perioadele in care s-a beneficiat de concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate, potrivit legii, intra in calculul celor 12 luni. Prin urmare, se va lua in calcul indemnizatia de concediu medical.
Avem o disputa in ceea ce priveste cele 126 de zile. Unele persoane imi spun ca daca intru in prenatal la 7 luni, banii luati in prenatal nu se iau in calcul la indemnizatia de 85% pentru concediul de crestere copil pe perioada de doi ani. Daca la 7 luni intru in prenatal, mi se pare corect ca si venitul pe cele doua luni anterioare nasterii copilului sa se ia in calcul, altfel ar scadea dramatic indemnizatia sau ar trebui sa nasc la birou....
Ma puteti ajuta sa-mi spuneti care este varianta corecta? Se considera VENIT REALIZAT in ultimele 12 luni anterioarte nasterii copilului concediul prenatal? Mai exact este supus impozitarii pentru a putea fi luat in calcul?
Indemnizatie
Vio5
Daca in perioada anterioara nasterii am functionat pe un post unde am avut indemnizatie de conducere, acest venit se ia in calcul pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)