avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de vechime vizate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de vechime vizate?

Buna seara ,

adev de vechime eliberate de angajator trebuie inregistate la itm sau este valabila adev si fara viza itm-ului ?daca angajatul a avut concedii fara plata trebuiesc trecute in adeverinta ?Si daca da , itm-ul sta sa verifice veridicitatea informatiilor din adeverinta sau o stampileaza pe loc ?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 6 Martie 2010
ok ,multumesc .o sa depun o cerere la ei de eliberare a adeverintei de vechime deoarece nu am aprobare sa pastrez eu CM.probabil ca va dura destul de mult pana o va elibera ....asta este .
o seara buna!
probabil ca va dura destul de mult pana o va elibera

depinde de dumneavostra, de regula intre 5 si 10 zile este gata. Dar in niciun caz nu poate depasi 30 de zile.
adeverinta se completeaza de dumneavostra ca societate si se lasa la itm atunci cand va duceti sa inregistrati decizia .Ambele modele de adeverinte vala bile din 2010 le-am postat deja sectiunea Documente utile.Termenul de eliberare a acestora cu vizele itm este oficial de 3 saptamani.Depinde de inspector cat de dragut si de cooperant este.
Metodologia de eliberare a adeverintelor [ link extern ]
..doar intr-un singur caz se elibereaza/completeaza de angajator si vizeaza de ITM - atunci cand angajatorul are aprobare.
Poate in practica ITM-urile locale lucreaza diferit..dar legislatia este una singura
adeverinta este valabila cu semnatura directorului si stampila societatii.

Alte discuții în legătură

Carnet de munca neprimit la data angajarii noiembriesm noiembriesm Buna ziua. La data angajarii nu s-a adus carnetul de munca si nici pana la data plecarii. Dupa 6 luni persoana in cauza pleaca. In situatia data eu ca ... (vezi toată discuția)
Somaj valentina87 valentina87 imi trebuie o viza din data de23.08.2010 de cand m-am angajat pana la data de 01.01 2011,nu am carte de munca decat o adeverinta de la angajator cu contract de ... (vezi toată discuția)
Acte somaj Giorgi83 Giorgi83 Situatia mea este urmatoarea (sper sa fiu suficient de explicita): 1 nov 2007 - 1 nov 2009 CIM nedeterminat 8 ore/zi - trecute in cartea de munca 1 ian 2010 ... (vezi toată discuția)