avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta de vechime vizate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta de vechime vizate?

Buna seara ,

adev de vechime eliberate de angajator trebuie inregistate la itm sau este valabila adev si fara viza itm-ului ?daca angajatul a avut concedii fara plata trebuiesc trecute in adeverinta ?Si daca da , itm-ul sta sa verifice veridicitatea informatiilor din adeverinta sau o stampileaza pe loc ?

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 6 Martie 2010
pneagu a scris:

probabil ca va dura destul de mult pana o va elibera

depinde de dumneavostra, de regula intre 5 si 10 zile este gata. Dar in niciun caz nu poate depasi 30 de zile.


Poate la ITM-urile din tara dureaza intre 5 si 10 zile ... in Bucuresti dureaza cel putin 2 sau 3 saptamani (exceptie facand unii inspectori la care poate dura si cateva zile 2 sau 3 ) :sorry:

Fie ca angajatorul plateste 0,25% sau 0,75% , adeverintele de vechime eliberate de catre acestia sunt vizate de catre ITM.
da am inteles, numai ca problema pe care am descoperit-o mai nou este ca acestui angajat nu i-a fost trimis contractul la revisal :)adica eu i l-am trimis in momentul cand i-am trimis si decizia de incetare .
sper sa nu fie probleme...
Pana la descoperirea acestei nereguli, nu va fi nicio problema ....:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca neprimit la data angajarii noiembriesm noiembriesm Buna ziua. La data angajarii nu s-a adus carnetul de munca si nici pana la data plecarii. Dupa 6 luni persoana in cauza pleaca. In situatia data eu ca ... (vezi toată discuția)
Somaj valentina87 valentina87 imi trebuie o viza din data de23.08.2010 de cand m-am angajat pana la data de 01.01 2011,nu am carte de munca decat o adeverinta de la angajator cu contract de ... (vezi toată discuția)
Acte somaj Giorgi83 Giorgi83 Situatia mea este urmatoarea (sper sa fiu suficient de explicita): 1 nov 2007 - 1 nov 2009 CIM nedeterminat 8 ore/zi - trecute in cartea de munca 1 ian 2010 ... (vezi toată discuția)