avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declarare punct de lucru

Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie declarat si la ANAF de care apartine sediul social. Din legislatia citita, eu inteleg ca trebuie sa depun decl. 060 la ANAF unde este deschis punctul de lucru.
Ma aflu in situatia de a ma plimba pe drumuri, pt ca cei de la ANAF de care apartine pct de lucru nu imi primeste decl. 060, fara declaratia. de sediu secundar inregistrata la finantele de care apartin cu sediul.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:52, 6 Martie 2010
Va cred.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru Am o societate comerciala in Bacau,si am deschis un punct de lucru in Piatra Neamt,ce taxe si impozite trebuie sa platesc la administratia financiara si ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar stefan andrei stefan andrei Buna, am un contract de asociere prin participatiune cu o firma din bucuresti, ei au declarat spatiu secundar spatiul pe care il detin eu in alt judet dar ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - mai mult de 5 angajati laura-jurist laura-jurist buna dimineata in cazul in care o SC infiinteaza un punct de lucru unde va avea mai mult de 5 angajati am inteles ca trebuie solicitat la Finante emiterea ... (vezi toată discuția)