avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in specialitate

am o nelamurire!un contract de munca cu timp partial este constituit vechime in specialitate si inca ceva am fost incadrata la o scoala generala ca secretar II totodata aveam si studiile superioare finalizate ,postul prevedea si studii medii si superioare cu toate acestea am fost platita la studii medii dar cum ramane totusi cu vechimea in specialitatae?am inteles ca totusi s-ar lua in calcul1/2 de vechime pe acel post ca si vechime in specialitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 8 Martie 2010
:offtopic:

pentru namiru
si inca ceva, ati sters dintr-o postare de mai sus comentariul in legatura cu incadrarea secretarului de scoala ca functionar public. Aveati scris ceva de genul sa studieze legea salarizarii din perioada respectiva pentru functionarii publici.
Este o postare pe care ati editat-o cu ceva timp dupa ce am raspuns eu ca nu este inclus secretarul in regimul juridic al functionarului public.

Probabil ca ratingul dvs. ar fi scazut daca mentineati postarea cu functionarul public si probabil ca ratingul dvs. a crescut pentru ca ati aratat forumistilor cum nu inteleg eu limba romana!

O seara buna!
pentru moderatori
:offtopic:
imi pare rau, nu prea imi dau seama ce se intampla cu regulile forumului acesta
am o intrebare legata de namiru. De ce apare la recomandarile primite de utilizatorul namiru (in profilul utilizatorului) ca as fi recomandat-o in data de 7 martie ora 23.25, cand eu nu aveam nici un interes sa fac acest lucru, dat fiind controversa noastra din acest subiect.
Astept din partea moderatorilor o lamurire cu privire la acest aspect. De ce apare ca am recomandat-o? Multumesc si imi cer scuze ca nu am postat intrebarea in alt topic, dar mi s-a parut cuvenit sa ma lamuresc aici.
:offtopic: Interventie moderator
@ valensa

Daca va intrebati de regulile acestui forum, va pot soune ca dvs le-ati incalcat prin postarea mai multor mesaje consecutive intr-o discutie, cand aveati posibilitatea sa editati mesajul anterior psotand si celelalte fraze.

In legatura cu recomandarea , poate dintr-o greseala ati apasat pe butonul recomanda care apare la fiecare utilizator.
:offtopic:

va asigur ca la vizualizarea postarilor utilizatorului namiru nici macar nu apare butonul RECOMANDA, cel putin asa apare la mine

Oricum multumesc pentru raspuns!
O zi buna!
valensa a scris:

:offtopic:

va asigur ca la vizualizarea postarilor utilizatorului namiru nici macar nu apare butonul RECOMANDA, cel putin asa apare la mine

Oricum multumesc pentru raspuns!
O zi buna!


Dupa un interval de 15 zile va apare din nou ... nu mai apare , intrucat a fost deja recomandata de catre dvs ... asta este regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare si vechimea in munca anterioara AxinteG AxinteG Buna seara, va rog daca ma poate ajuta cineva cu informatii: vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de secretar școală ... (vezi toată discuția)
Criteriul de incadrare dupa absolvirea facultatii, avand o vechime de 15 ani in acelasi domeniu serbanclaudia serbanclaudia Am lucrat la o unitate de stat la serviciul contabilitate cu studii medii iar apoi am absolvit o facultate ASE . La data de 01 decembrie 2008 am fost ... (vezi toată discuția)
Lncadrare loc de munca biamaria biamaria Buna seara! Am lucrat ca secretara in cadrul unei universitatii particulare.Acum lucrez in invatamant-intrebarea mea ar fi daca postul de secretara de acolo ... (vezi toată discuția)