avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti care sunt inconvenientele pt angajat ale concediului fara plata (cu exceptia lipsei salariului). Ma refer la pierderea indemnizatiei pt CCC daca survine in viitorul apropiat sau exista o sarcina in curs, imposibilitatea de a avea in caz de nevoie concediu medical platit, indemnizatie de somaj...
Angajatorul plateste in timpul concediului fara plata vreo suma catre stat?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: aossic , utilizator 21:28, 8 Martie 2010
Stiu ca este permis ca intr-o singura luna sa fie lucrate mai putin de jumatate din nr zilelor lucratoare (ex 3 zile din 21) iar in alta peste jumatate (de ex 14 din 21) in cele 12 luni anterioare nasterii pentru a se considera continuitate de cotizare.
Si eu sunt interesat de raspuns, sotia mea se afla intr-o situatie similara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata, cu statut de somer Andrea1975 Andrea1975 Sunt somera pana in luna ianuarie 2011. Acum sunt insarcinata in luna a doua. Doctorul mi-a pus diagnostic cod 15 - Risc maternal, trebuie sa stau la pat cel ... (vezi toată discuția)
Somera, trebuie sa nasc in decembrie 2010 odetterus odetterus buna, sunt in somaj din 31 martie 2010 si beneficiez 9 luni de somaj, in luna decembrie trebuie sa nasc. Intre ultimul loc de munca si somaj am in carnetul de ... (vezi toată discuția)
Intrebare ana isa ana isa exista posibilitatea ca, daca am beneficiat de indemniz. de crestere a copilului (deci am avut 12 luni lucrate inaintea nasterii) sa NU pot beneficia de ... (vezi toată discuția)