multumesc frumos pentru raspuns...as mai avea o intrebare....in stagiul de cotizare pe luni de la Fortele de Munca apar cu venit pana in luna octombrie...de ce?nici eu nu stiu din moment ce cartea mea de munca a fost inchisa pe 12 iunie...ce credeti ca s-ar fi putut intampla?cui sa ma adresez pt solutionarea problemei?secretara de la locul de munca nu stie ce s-a putut intampla si nici cei de la fortele de munca...cui ma adresez?
s-a intamplat exact cum ati spus dumneavoastra....contabila a lasat declaratiiile asa....cum pot face dovada continuitatii pt completarea dosarului pt indemnizatie crestere copil?
1. Acordarea indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani nu este conditionata de plata contributiilor la fonduri ci numai de obtinerea de venituri profesionale supuse impozitarii.
2. In raspunsul anterior v-am spus ca situatia va este favorabila la pensie unde veti avea 2 luni in plus de stagiu de cotizare.
Degeaba vă bazaţi pe o situaţie incorectă, pentru că în final tot va trebui corectată: la solicitarea drepturilor dvs. de pensie, casa de pensii confruntă înscrierile din carnetul dvs. de muncă şi datele înregistrate în adeverinţa de stagiu de cotizare (rezultată din centralizarea declaraţiilor lunare nominale), astfel încât datele incorecte nu vor putea fi luate în calcul ! Cel mult veţi avea întârzieri în caculul şi plata drepturilor respective de pensie, pentru că va fi atenţionat angajatorul respectiv pentru neconcordanţe...
Ca urmare, vă sfătuiesc să solicitaţi angajatorului corectarea declaraţiilor lunare nominale !
1. Acordarea indemnizatiei pentru CCC pana la 2 ani nu este conditionata de plata contributiilor la fonduri ci numai de obtinerea de venituri profesionale supuse impozitarii.
Dar la dosarul pentru indemnizatie se cere o adeverinta eliberata de Casa de pensii cu stagiul de cotizare pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului si fara acesta adeverinta nu se accepta dosarul. Este legal?
oana_oradea:
1. Adeverinta cu stagiul de cotizare o cere, cred, pentru a verifica adeverinta completata de angajator.
2. Cititi si dvs. OUG 148/2005 si veti vedea ca am dreptate.