avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturi in format electronic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturi in format electronic

Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: suntem o firma de distributie marfa, avem facturi din acelea la km si am vrea sa ne facem munca mai usoara scotand facturi pe coli a4 direct din programul de contabilitate pe care-l avem(cu licenta). Cum se poate face acest lucru, ce pasi trebuie urmati? trebuie mai intai sa terminam vechile facturi? putem face si pe facturi cumparate si pe coli a4 in acelasi timp?Specific ca avem agenti care pleaca in tara cu marfa si fac facturile pe loc. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 09:41, 9 Martie 2010
multumesc mult pentru raspunsuri. Facturile autocopiante le folosim pt agentii care pleaca in tara, deci daca se vor termina vom fi nevoiti sa cumparam altele.In decizie trebuie trecut nr de facturi adica de la 1 la 100 sau doar de la cat se incepe numerotarea? nu putem sti cate facturi vom face in acest an. multumesc
De obicei , impartirea lucrurilor pe grupe se invata cam prin prima grupa de gradinita. Daca va mai aduceti aminte, incercati si dv si vedeti ce obtineti :
o gramada de 1000 facturi, o gramada de 10000 facturi , sau poate doua gramezi
s.a.m.d.
Nu va suparati , dar acest forum este de discutii contabile si nu puerile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrarea chitantelor ovi87 ovi87 Am si eu o intrebare prosteasca:cea de-a doua fila a chitantelor trebuie sa ramana atasate la cotorul chitantierului sau pot fi desprinse si alaturate la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului social euralu euralu O societate (SRL) si-a schimbat sediul social; anterior acestei decizii a cumparat mai multe facturiere si chitantiere. Ce se intampla cu acestea dupa ... (vezi toată discuția)
Facturi si chitante marpavr marpavr buna seara, lucrez intr-o firma si trebuie sa fac facturi pentru clienti si sa tai chitanta pentru personalul care ia avans numerar si-l returneaza la casierie ... (vezi toată discuția)