avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere de daune pe...penal.cum se desfasoara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere de daune pe...penal.cum se desfasoara?

buna ziua!

revin cu o alta intrebare si doresc sa multumesc tuturor celor care se implica si celor care raspuns.
am inteles ca se pot cere daune morale si materiale si in penal ca sa nu se mai plateasca taxa de timbru la valoare. eu multe cunostinte pe tema asta nu am si as dori sa aflu deoarece daca se poate vreau sa-i dau in judecata pe cei cu care sunt prin tribunal de vreo 4 ani pentru daune materiale si morale daca este posibil. adica treaba ca sunt niste "procesomani"...ca din cauza lor in loc sa stau in casa mea pe care o ocupa ei stau cu chirie...ca mi-am pierdut timpul trin tribunal din cauza lor...cate cheltuieli de drumuri si acte tot din cauza lor...ca mi-au facut plagere la politie si m-au umilit pe acolo degeaba...stresul si timpul pierdut si...tot ce mi-o mai veni mie in minte. se poate sa fac asa ceva? exista legi care sa ma sustina? as dori sa le fac treaba asta deoarece chiar mi-am pierdut multe si din resursele materiale din cauza lor si sa nu mai zic de nervi si stres si atatea altele....
este posibil? si cum sa incep treaba asta? vand la baza ce legi? plus de asta as putea sa ma reprezint singura? sau cel putin la inceput. si ma mai gandesc ca daca va iesi ceva bine daca nu macar ii mai pun pe ei sa-si mai angajeze un avocat ca deja mi-a pus mie in cap vreo 2 la ultimul termen printre care si fostul avocat al d-ului Cioaca - ca sa vezi!!!

va doresc o zi buna!
Cel mai recent răspuns: ContSters83761 , utilizator 18:38, 10 Martie 2010
la unele procese am avut castig de cauza si cheltuielile de judecata mi s-au dat dar...sunt atatea altele care insa nu se regasesc decat in timp pierdut si bani aruncati. dar cum e: dupa ce intri in hora trebuie sa joci.
nu vreau sa devin eu o procesomana dar chiar m-au enervat la culme, au crezut ca banii si relatiile o sa-i ajute in fata unui "purice" ca mine...dar uite ca mai vrea si D-zeu sa nu fie mereu la fel.
si deci tot politiei ma adresez sau direct parchetului printr-o cerere?

o zi buna!
puteti depune plangerea penala pt denunt calomnios atat la Politie cat si la Parchetul care a solutionat plangerea penala formulata impotriva dvs.
succes
Buna seara.Puteti sa-mi spuneti ce articol din cp. incrimineaza abuzul de drept ?Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac daca am fost acuzat de delapidare pe nedrept ? rusuioan rusuioan In luna septembrie 2010 am fost acuzat de delapidare de seful meu , mai exact a pretins ca as fi sustras 5000 ron din banii firmei . Dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru denunt calomnios EUlavy EUlavy Pot sa fac plangere pentru denunt calomnios unei persoane care m-a hartuit 2 ani cu plangere impotriva NUP pentru abuz in serviciu? (vezi toată discuția)
Denunt calomnios danasencu danasencu Buna ziua! Sunt functionar public in cadrul unei primarii. Vecinul meu a formulat o plingere penala impotriva mea pentru denunt calomnios, abuz in serviciu ... (vezi toată discuția)