avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se pun presiuni asupra mea sa imi dau demisia!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se pun presiuni asupra mea sa imi dau demisia!

In cursul zilei de azi am fost sunat de o persoana de la departamentul Personal al firmei unde sunt angajat, care mi-a spus sa imi depun demisia pentru ca ei nu pot desfinta postul, altfel vor demara procedura de "Necorespundere profesionala". Din punctul meu de vedere este un abuz din partea firmei si as vrea sa stiu daca e bine ce fac, adica sa nu imi dau demisia.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:34, 8 Martie 2010
Demisia reprezinta actul de vointa manifestat de catre angajat si care are caracter ireversibil,cu consecintele ce decurg imposibilitate beneficiere somaj
Analizati cu raspundere situatia si in raport de concluzii puteti sesiza oficial ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie"fortata" nicusorilinca nicusorilinca ni se intampla un lucru ciudat...am fost supusi unor presiuni,amenintati ca daca nu semnam o forma de reconversie profesionala vom pirde niste drepturi(doua ... (vezi toată discuția)
Patronul ma obliga sa imi dau demisia ca sa nu pot primi somaj bociu bociu buna as vrea sa stiu si eu ce sa fac in acest caz;am fost dat afara de patron pt c nu am vrut sa mai fac ore suplimentare,programul de lucru era de la 7-17,dar ... (vezi toată discuția)
Desfaceare contractului cu necorespundere profesionala Pacuraru Claudia Pacuraru Claudia Buna ziua! Sotul meu a fost angajat acum 4 luni la o firma cu capital strain pt un proiect, dar pe perioada nedeterminata. Din pacate, proiectul nu se mai ... (vezi toată discuția)