avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen 7411 activitati juridice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen 7411 activitati juridice

Buna, as vrea sa stiu in ce conditii este posibil ca o societate comerciala sa aiba codul caen 7411, si ce activitati poate intreprinde pe el. Din cate am inteles, actualmente nu este posibil (la fel cum nu poti intreprinde activitati contabile-cu excpetia contabilitatii primare, fara ca unul dintre asociati sa fie expert contabil sau contabil autorizat).
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 22:07, 20 Decembrie 2006
Da dar spre deosebire de unii consilieri, au curajul sa le spuna in fata cand au dreptate si cand nu.
Si mai mult decat atat,stiu sa minta frumos, gen "ti-am castigat dreptul la apel/recurs":))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa jurist calista_me calista_me am terminat Facultatea de Drept, doresc sa ma angajez la o societate de recuperari creante, iar dansii mi-au spus ca nu imi fac contract de munca, si sa imi ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati profesionale anonim anonim Ce parere aveti de aceasta problema?? Credeti ca ORC va admite inmatricularea pe CAEN 7411 a unei societati apartinind unui c.j ? Mentionez ca ,desi legea c.j ... (vezi toată discuția)
Societate profesionala consilieri juridici corina_claudia corina_claudia as vrea si eu sa stiu cum procedez pentru a infiinta o societate profesionala consilier juridic. P.S. ce documente imi trebuie; care sunt conditiile. (vezi toată discuția)