avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare preaviz

O zi libera neplatita acordata tuturor angajatilor suspenda termenul de preaviz pt concediere?
Cel mai recent răspuns: elena 1234 , utilizator 22:59, 9 Martie 2010
Putem considera CCM "acord al partilor " in sensul art. 54?
Sau pot merge pe art. 52(1) lit d) - suspendare din initiativa angajatorului "in cazul întreruperii temporare a activităţii, fără încetarea raportului de muncă, în special pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare"? Stiu ca asta insemna somaj tehnic. Poate fi asimilata aceasta zi neplatita somajului tehnic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz alina_puff alina_puff Buna ziua, In cauzul in care se primeste o notificare precum ca angajatorul isi restrange activitatea si iti da preavizu de 20 de zile trebuie lucrate si ... (vezi toată discuția)
Acordare prima nastere copil in preaviz andreeaduta andreeaduta Buna ziua, Urmeaza sa nasc in curand iar sotul meu se afla in preaviz, in urma restructurarii postului. In ccm al lui este prevazuta o prima de nastere copil, ... (vezi toată discuția)
Perioda de preaviz ani355 ani355 Bună ziua, Aş dori să ştiu dacă în perioada de preaviz, angajatul solicită concediu fără salariu, se prelungeşte preavizul cu acel număr de zile ce ... (vezi toată discuția)