avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale scadere profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

scadere profit

eram curios cum se poate scadea profitul cu cateva sute de milioane ? am inteles ca prin cumpararea unei masini nu se poate scadea profitul fiindca se amortizeaza in timp ca un mijloc fix in cativa ani
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 17:33, 31 Decembrie 2006
Pentru ca este ajunul anului nou, va doresc sa petreceti cu bucurie trecerea dintre ani, iar 2007 sa va gaseasca sanatosi la minte si la trup, bucurosi de realizarile voastre, iar obiectivele pe care vi le propuneti sa se indeplineasca neconditionat si in cel mai scurt timp.
LA MULTI ANI!
La multe discutii fructuoase!
Sa iubiti si sa fiti iubiti la nesfarsit!
multumim la fel

Pentru ca este ajunul anului nou, va doresc sa petreceti cu bucurie trecerea dintre ani, iar 2007 sa va gaseasca sanatosi la minte si la trup, bucurosi de realizarile voastre, iar obiectivele pe care vi le propuneti sa se indeplineasca neconditionat si in cel mai scurt timp.
LA MULTI ANI!
La multe discutii fructuoase!
Sa iubiti si sa fiti iubiti la nesfarsit!

Iti multumesc si iti doresc un an cel putin la fel de bun ca cel care tocmai se sfarseste si un an al integrarii si unirii profesiilor juridice, fructuos pt. toti
Se poate cumpara o centrala pe motorina, justificat de faptul ca se preconizeaza o crestere semnificativa a pretului gazelor si mai ales ca acestea se pot intrerupe oricand, noi fiind la cheremul GazProm. Dupa achizitionarea centralei, se poate cumpara combustibil care se trece la cheltuieli.
da, dar cheltuiala va fi considerata profit reinvestit#-o

Alte discuții în legătură

Un mixt de neintelegeri in infiintarea srl-ului meu!! Fatjon Fatjon Sunt nou inscrisa in forum si asta pt ca urmeaza sa imi deschid un SRL cu domeniu principal de activitate editarea periodicelor, ziarelor si revistelor, mai pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)