avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale scadere profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

scadere profit

eram curios cum se poate scadea profitul cu cateva sute de milioane ? am inteles ca prin cumpararea unei masini nu se poate scadea profitul fiindca se amortizeaza in timp ca un mijloc fix in cativa ani
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 17:33, 31 Decembrie 2006

asta am vrut sa punctez si eu ca aceste operatii nu au legatura cu profitul.

Care?#-o

Hai ca va dau pontul:)
Cadou pt. noul an:D
E vorba de chirii:)):)):))

veniturile din chirii se impoziteaza cu 12%? asta nu stiam. si ma cam indoiesc
si ce inchiriez daca sunt o firma de servicii? becul de pe tavan? :)) joke
am impresia ca vorbim unii pe langa altii :-/
"de acor ileana, dar faza cu "mare si tare" nu era pentru tine
totusi, statul poate sa-mi scoata facturi de cheltuieli dupa bunul plac? eu nu prea cred. asta e mai mult o aiureala"

Din nefericire pentru noi -da. Au tehnici si metode de cuplare a venitului cu cheltuiala aferenta si orice cheltuiala care nu aduce venit "poate fi scoasa de la deduceri". Ex. cu chiriile . Daca platesti anul acesta chiriile aferente sa zicem ale trim 1.2007, nu le poti duce pe costurile anului 2006 deoarece ele vor produce venit in 2007. Anul acesta sunt numai cheltuieli anticipate.

Hai ca va dau pontul:)
Cadou pt. noul an:D
E vorba de chirii:)):)):))

veniturile din chirii se impoziteaza cu 12%? asta nu stiam. si ma cam indoiesc
si ce inchiriez daca sunt o firma de servicii? becul de pe tavan? :)) joke

Esti ironica=D>
Dar fiindca suntem in prag de an nou, am sa incerc sa-ti explic#-o
Impozitul pe chirii este de 16% cu o deducere de 25%.
Printr-un simplu calcul aritmetic ai sa vezi ca e 12% impozitul pe chirii:D
Si firma mea e tot o firma de prestari servicii si pot sa-i inchiriez spatiu, autoturisme, calculatoare......, numai sa am profit de unde sa scad:)):))

Alte discuții în legătură

Un mixt de neintelegeri in infiintarea srl-ului meu!! Fatjon Fatjon Sunt nou inscrisa in forum si asta pt ca urmeaza sa imi deschid un SRL cu domeniu principal de activitate editarea periodicelor, ziarelor si revistelor, mai pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)