avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale scadere profit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

scadere profit

eram curios cum se poate scadea profitul cu cateva sute de milioane ? am inteles ca prin cumpararea unei masini nu se poate scadea profitul fiindca se amortizeaza in timp ca un mijloc fix in cativa ani
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 17:33, 31 Decembrie 2006
nu vorbeam de lucruri cusute cu atat alba. tu spunei ca orice tranzactie pe care ei considera ca nu aduce profit firmei
Nu sunt contabil, dar am presupus ca asa cum facturile taiate si neachitate sunt considerate profit, tot asa si platile anticipate se scad din cheltuieli:((#-o

nu vorbeam de lucruri cusute cu atat alba. tu spunei ca orice tranzactie pe care ei considera ca nu aduce profit firmei

Eu spuneam, sau cel putin am vrut sa spun, care aduc profit firmei:">
exista cheltuieli si venituri in avans, 471, respectiv 472 care nu influenteaza profitul. nu-ti interzice nimeni sa le platesti sau sa le incasezi

Eu spuneam, sau cel putin am vrut sa spun, care aduc profit firmei:">

mesajul meu era pentru ileanaiordache

Alte discuții în legătură

Un mixt de neintelegeri in infiintarea srl-ului meu!! Fatjon Fatjon Sunt nou inscrisa in forum si asta pt ca urmeaza sa imi deschid un SRL cu domeniu principal de activitate editarea periodicelor, ziarelor si revistelor, mai pe ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 3% ionut2001 ionut2001 Revin cu o noua intrebare in incercarea de a ma clarifica: Ma ocup cu webdesign-ul. Doresc sa infiintez firma numai pentru webdesign. Doresc sa ma angajez cu ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp pot scoate banii din firma? MrFB MrFB Daca am infiintat recent un S.R.L. si deja voi incasa anumite comisione,banii ii pot scoate oricand din banca sau trebuie sa astept 1 an? Mi-a spus cineva ... (vezi toată discuția)