avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO+ state plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO+ state plata

Buna ziua! Am si eu citeva nelamuriri daca ma puteti ajuta. Lucrez la o firma mica cca. 10 angajati si in aproximativ doi ani am semnat doar vreo 5 state de plata[adica drepturile banesti pe 5 luni] iar in privinta CO anul trecut am aflat intimplator ca pe luna decembrie am fost trecut in CO in timp ce eu lucram linistit, si nu am primit nici banii de CO macar minimul pe economie cit il am trecut pe cartea de munca. SI apropo sint tare curios cand se va termina cu treaba asta cu salariul minim pe CIM si cu restul banilor la negru? La ultima marire a salariului minim administratorul a facut un act aditional care e nesemnat de mine, am primit si eu o copie si la semnatura angajatului apare o semnatura.( nu este semnatura mea) In cazul in carevoi avea probleme cu angajatorul ma ajuta toate acestea intrun tribunal? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 13:49, 31 Decembrie 2006
Vinovat e numai statul care practica aceste cotizatii (biruri) pre mari:(
pai la noi salariile au o fiscalitate de te doare capul #-o
si macar daca am beneficia asa cum trebuie de ceea ce platom

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul individual de munca Mar33a Mar33a Buna ziua, In urma cu cateva zile, mi-am incheiat activitatea la o agentie de turism din Bucuresti si nu mi-am primit drepturile banesti decat partial. ... (vezi toată discuția)
Refuzarea platii salariilor vedere vedere Buna ziua, Pana de curand am lucrat in carul unei companii sub patronat italian. In ultimele luni firma a cunoscut asprimea crizei economice si situatia a ... (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat ada87 ada87 in 2008, ianuarie, m-am angajat la o firma la care am lucrat pana in aprilie fara contract de munca sub pretextul ca este perioada de proba, desi cim nu ... (vezi toată discuția)