klady a scris:
2.Din punct de vedere al luarii legaturii cu victima pentru a-i achita o parte sau in totalitate despagubirile solicitate,cred ca politistul nu a gresit cu nimic ajutandu-va sa ajungeti la o intelegere ,macar pe despagubirile civile.
Realizarea unei astfel de legaturi cu victima,ajutorarea acesteia,reprezinta o circumstanta atenuanta in cazul in care dosarul ar ajunge in instanta,astfel ca acest gest poate duce la micsorarea sanctiunii.
Pentru a nu avea nici suspiciuni,poate unele intemeiate,cel mai bine este sa angajati un avocat pentru a va sustine cauza,dar si un expert-parte care va poate sustine din punct de vedere tehnic la efectuarea lucrarii,depunand si coraport de expertiza in favoarea dvs.
Aveti in vedere si cele aratate mai sus de colegii de site.
Succes !
Am vorbit si cu un avocat care a spus acelasi lucru, ca nu este bine sa luam legatura cu familia victimei. Este ca si cum am recunoaste ca suntem de vina.
Repet
distanta de la trecerea de pietoni la impact este de aprox 15 metri
distanta de la impact pana la masina tot de aprox 15 metri
Nu avut nici viteza si nu a fost nici sub influienta bauturilor alcoolice. De ce sa se considere vinovata si sa sune??? Sa ramana loc de interpretare? Cat timp victima a fost in spital in coma familia a fost o singura data la spital, sotia mea a fost zilnic si a vorbit cu doctor, asistente etc. Ei au asteptat acasa linistiti. Apoi dupa deces s-au dus la politie si ne-a sunat agentul ca familia are pretentia sa-i contactam dupa inmormantare si sa intrebam care sunt pretentiile lor. De aceea sunt suparat. Eu ma gandeam ca-mi repar masina pe banii mei si uitam totul dar familia victimei si-a gasit portita de a iesi din criza. Politistul a incercat sa-mi zica ca victima a trecut pe la coltul strazii si legea asa cica si spune (de ce sa mai am incredere in ei cand incearca sa schimbe vina?) Dar in lege se spune ca in intersectiile fara mercaj pietonal trecerea se face pe la coltul intersectiei, pietonul avand obligatia sa se asigure.
Va multumesc.
Nu stiu care vor fi probele administrate si in ce masura acestea vor constata si o culpa a conducatorului auto.
Poate fi vorba despre o culpa comuna,din mai multe motive care tin de constatarile ce se vor efectua si de probele administrate.
Indiferent de supararea dvs,subiectiv justificata,nu are importanta ce credeti dvs.,ci ce se va constata si nu doresc sa fac speculatii pe aceasta tema in lipsa unor dovezi.
Nu stiu daca a ajuta o victima este sinonim cu recunoasterea unei fapte,care pana la urma tine de probatorii.