socrii mei sunt despartiti de aproximativ 18-19 ani dar nu sunt divortati. vreau sa stiu ce drepturi mai are soara-mea asupra imobilului din moment ce ea este cea care a parasit domiciliul lasand cei 5 copii, dintre care 4 minori, cu socru-miu. precizez ca singurul bun comun este casa in care au locuit. vreau sa stiu deoarece eu si sotul vrem sa renovam si sa marim casa dar dc ea are dreptul la ceva atunci interesul este sa se faca partajul (si divortul bineinteles), inainte de a o renova,nu?
multumesc tuturor pt raspunsuri. nu se pune problema sa ne dea noua casa deoarece noi suntem stabiliti in strainatate. noi vrem doar sa-l ajutam cu bani pe fratele care a ramas in casa cu tata socru sa renoveze casa si ne gandeam sa ocolim cumva costurile unui divort ca am cheltuit deja o gramada de bani cu autorizatii, proiect, etc. dar acum ne-am hotarat deja, mai bine platim si divortul si bineinteles si partea ei decat sa aiba pretentii dupa ce terminam cand bineinteles pretul casei va creste considerabil.
Partaj divort
33krm
In timpul casatoriei, tatal sotului si-a vandut apartamentul, si a dat banii soților sa-si contruiasca casa, in care a locuit si el pana la divortul lor, ... (vezi toată discuția)