avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cesionat de banca unei societati recuperare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cesionat de banca unei societati recuperare debite

Am vazut cateva subiecte despre firmele recuperatoare. si eu sunt in aceeasi situatie. am un credit ipotecar la o banca, acestia m-au vandut catre support collect, fara sa ma anunte in prealabil. m-a sunat acum 3 saptamani un angajat al firmei care m-a chemat la el si mi-a spus ca sunt la firma lor, si ca trebuie sa semnez un contract cu ei in care ma oblig sa achit creditul intr-un an de zile daca nu ma executa. Nu l-am semnat ca am zis sa ma consult cu cineva.
am si eu cateva intrebari.
in caontractul cu bcr scrie ca ar fi trebuit sa ma notifice , in primul rand pe mine si apoi coplatitorii, printr-o scrisoare recomandata, nu am primit nimic.
daca ei nu si-au respectat aceasta clauza contractuala, pot oare sa apelez la un avocat pt a-i da in judecata. oare am vreo sansa de castig?
va rog sa imi raspundeti, sunt disperata!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
oana_81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 13:33, 17 Martie 2011
si creditul meu a fost cesionat la SC. am facut nenumarate demersuri si pe la avocati si pe la alte institutii, dar nu am rezolvat nimic. dupa un an de plata a ratelor fara restanta, m-au sunat cei de la Sup. ca banca ma refinanteaza, asa ca nu va pierdeti speranta, [platiti-va ratele in continuare si stati linistita, indiferent de cate amenintari va adreseaza firma de recuperare
Dvs. ati platit in conturile initiale de la banca ratele sau ati platit in conturile recuperatorilor? Nu prea inteleg din ce spuneti cum ati putut plati in continuare daca creditul a fost cesionat? La OPC ati fost si ce au spus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperare!!!!!!!!! oana_81 oana_81 exista vreo varianta sa trec de la firma de recuperare inapoi la banca? (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditele cesionate de banci? cordis claudia cordis claudia acum dupa noile reglementari bancare,ce se intampla cu creditele cesionate de banci catre firmele de recuperare?pentru aceste firme nu s-au stabilit niste ... (vezi toată discuția)
...recuperatori.... eukyra eukyra Buna ziua, ...as dori sa stiu,daca acesti\"recuperatori\",au dreptul sa vina, sa-ti bata la usa?Legea le da acest drept?Pana unde pot merge aceste firme de ... (vezi toată discuția)