avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si casatorie

Buna la tuturor,a-si vrea sa va intreb si eu ceva :sunt despartita de 4 ani de fostu sot dar abea acum am avut divortu.Acum locuiesc in Marea Britanie si a-si vrea sa ma casatoresc cu o persoana din alta tara respectiv Polonia insa nu stiu ce documente i-mi trebuie pt a ma casatori.Si foarte important este sa mentionez daca tre sa schimb buletinu ca il am tot pe numele fost
u
lui sot,mentionez ca divortu sa terminat acum o luna jumate si nu stiu cum pot sa procedez ,tre sa il schim pe numele meu inainte de a ma casatori sau e posibil sa-l schimb dupa aceea.multumesc ::(









Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 11:59, 13 Martie 2010
:offtopic: Va rog nu mai redactatio mesaje cu litere mari, e impotriva regulamentului. Creaza impresia ca ati tipa la ceilalti utilizatori.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoriti sau divortati?? simonaMHZ simonaMHZ Buna ziua, Parintii mei au divortat acum 15 ani.Au stat timp de patru ani despartiti, dupa care s-au impacat.Eu minora fiind, am fost incredintata mamei, ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea divortului din spania helena71 helena71 buna ziua ,am divortat in spania si am mers cu sentinta de divort tradusa si legalizata in romania la primaria din comuna unde a avut loc casatoria , acolo ... (vezi toată discuția)
Am primit hotărîrea definitivă și irevocabilă divorț asta ... feisanmihela77@gmail.com feisanmihela77@gmail.com Am primit hotărîrea definitivă și irevocabilă divorț asta înseamnă că pot să îmi schimb buletinu sau mă in pot căsătorii din nou (vezi toată discuția)