buna ziua.am avuto bunica care a decedat iar de pe urma ei au ramas 4 mostenitori.Ei fiind stabiliti in strainatate am convenit sa imi ramana mie si am mers la un notar unde mi-au facut procuri ca pot face ce doresc cu mostenirea(vinde,etc..)am facut succesiunea,am intocmit documentatie cadastrala,intabulare,extras de carte funciara unde imi arata o suprafata de 627 mp de teren.la masuratoare mi-au iesit 500mp.din spusele celui care a intocmit documentatia vecinul mi-ar fi ingradit 127mp de teren.I-am trmis o notificare prin care ii aduceam la cunostinta ca imi ocupa terenul pe care eu am cadastru si platesc impozit.l-am dat in judecata iar la primul termen judecatoarea mi-a zis sa aduc procuri de la mostenitori ca in pot reprezenta in dosarul nr.....pe care il am in instanta.I-am zis judecatoarei ca noi am mers la notariat si i-am cerut sa includa si instantele judecatoresti dar ea nu si nu,s-ai aduc procuri in care sa fie trecut nr dosarului in care ne judecam si mi-a dat termen pana pe 1 apr.ce naiba sa fac acum?mostenitorii nu pot veni in tara iar procurile facute acolo sar de 1300 euro.imi puteti da vreo idee?i-am spus ca nu am stiut in momentul in care am facut procurile ca voi ajunge in instanta iar notarul a cuprins si instantele judecatoresti mai mult....
~ final discuție ~