avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediat dar angajatorul a incheiat cotractul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediat dar angajatorul a incheiat cotractul de munca cu acordul partilor

Buna ziua am si eu nevoie urgent de niste sfaturi !
Tatal meu a fost concediat de la locul de munca fara un preaviz verbal sau inscris iar astazi cand sa dus la firma a aflat ca firma a incheiat contractul de munca cu acordul partilor..., tata nu a semnat nimic si nici nu a facut vreo cerere de incheiere a contractului de muca si nu intelege cum firma a putut incheia contractul de munca cu acest art daca el nu a semnat nimic cu atat mai putin asa ceva !
Problema e ca nu beeficiaza de somaj si acum nu stie ce sa faca pentru ca normal era sa ii inchida contractul de munca cu art 65.
Ce poate face in situatia aceasta, poate firma sa ii incheie contractul de munca asa cum vor ei fara semnatura tatalui meu ?
Cel mai recent răspuns: svixer , utilizator 17:02, 18 Martie 2010
contestatia se face in termen de 30 de zile de la primirea deciziei de incetare a contractului de munca. si nu de cind au incetat ei de capul lor contractul. ati primit decizia ? unii angajatori nu trimit decizia de incetare a contractului? este foarte bine sa va interesati la ITM daca ei au transmis aceasta decizie la ITM si care va este situatia dumneavoastra. In cazul in care nu primiti aceasta decizie sesizati ITM cu privire la situatia dumneavoastra. cel mai bine contactati un avocat ca nu ve ti regreta.
bafta
Termenul curge de la data luarii la cunostinta a deciziei , asa ca .... Nu are nicio relevanta momentul inncare eset inregistrata incetarea CIM la ITM . Actionati firma in judecata daca sunteti in termen .....
Asta este o veste foarte buna , va multumesc din suflet !Sper sa gasesc un avocat repede !
Si nu , nu a primit nici o decizie tatal meu !
Inca o data multumesc din suflet !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara preaviz bondaru18 bondaru18 Buna seara am si eu o nelamurire firma la care lucram au dat afara mai multe persoane fara un preaviz asa cum este normal si este scris si in contractul de ... (vezi toată discuția)
Concediere de la locul de munca guerilla guerilla Buna ziua, am si eu o problema si sper sa ma ajutati cu niste sfaturi. Am fost concediat cu motivul ca am adus prejudiciu firmei in urma unui accident rutier ... (vezi toată discuția)
se poate elibera carte de munca fara cererea angajatului? teotweety teotweety Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari....Situatia sta in felul urmator: am lucrat 5 luni de zile la o firma,unde directorul este o fire foarte ... (vezi toată discuția)