avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transcriere apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transcriere apartament

Buna ziua,am 57 ani si un apartament de 4 camere,as dorii sa donez copiilor sau sa scriu pe numele lor.Va rog sa-mi spuneti care ar fii modalitatea cea mai ieftina??!!multumesc o seara placuta
Cel mai recent răspuns: emanuellen , utilizator 22:31, 18 Martie 2010
Va multumesc,sinteti foarte transanta si aveti dreptate,numai ca eu am doi copii care si acum ma subventioneaza mai bine zis ma intretin.Am obtinut un ajutor din Germania pentru ca provin dintr-o familie de evrei deportati,si nu as avea voie sa am pe numele meu acest apartament.Bine,practic nu e mare lucru,dar acesta ar fii reala motivatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mai simpla cale de a deveni titulara ramo444 ramo444 sunt singura nepoata a bunicii din partea mamei. Mama a decedat si nu mai are frati. Bunica nu se poate deplasa. Care ar fi posibilitatea de a deveni ... (vezi toată discuția)
Am construit o casă cu ajutorul financiar al mamei, care va fi întabulată pe numele meu. cum îi pot asigura mamei dreptul de ședere pe viață, în caz că mi se întâmplă ceva în viitorul apropiat? msandrea msandrea Bună ziua! Am construit o casă cu ajutorul financiar al mamei, ajutor pe care nu îl pot dovedi prin acte. În prezent casa se află în curs de întabulare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinul apartament pe numele meu, concubinul vrea ... georgetteivonna georgetteivonna Probleme cu concubinul Apartament pe numele meu, concubinul vrea sa fie sigur ca daca mor eu inainte, fiica mea nu-l da afara din casa. Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)