avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Diferenta dintre "a munci" si "a presta servicii"
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Diferenta dintre "a munci" si "a presta servicii"

Buna seara.
Recent, am avut o "disputa" judecatoreasca, in care, atat avocatul cat si judecatoarea, mi-au afirmat faptul ca "a munci" si "a presta servicii" sunt doua lucruri identice fara nici o deosebire.
Intrebarea este, care este diferenta intre "a munci" cu un contract de munca, si "a presta servicii" in baza unui contract de prestari servicii.

Multumesc.O seara faina
Cel mai recent răspuns: mw.didi , utilizator 19:25, 23 Martie 2010
Buna Seara din nou
In primul rand, va multumesc tuturor pentru timpul pierdut pentru a raspunde intrebarii mele.Chiar mi-ati fost de mare folos cu toate raspunsurile.Chiar daca nu am fost destul de explicit vis-a vis de afirmatia acelor 2 persoane.Ca sa intelegeti mai multe, ar fi trebuit sa va detaliez contextul, ceea ce v-ar fi obosit.Insa, chiar si asa, sfaturile voastre, imi sunt de prisos si va multumesc.
O serata faina voua tuturor.

Cu stima,
Didi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventii civile de prestari servicii clientul clientul Buna ziua. am o nelamurire legata de cumularea CIM cu incheierea unei conventii de prestari servicii pentru activitate de consiliere juridica. Concret, ce ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii sau de colaborare? Noricica Noricica O scoala are un proiect cu fonduri nerambursabile pentru formare educationala. Se face angajare pentru acest proiect printr-un ong care are acest departament. ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii ! rzvlaw rzvlaw Buna ziua, imi puteti spune va rog frumos: 1. Ce presupune la ora actuala un contract de prestari servicii si ce obligatii impune ? 2. Sub ... (vezi toată discuția)