avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt in hipermarket, nu m-au prins. posibile urmari?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt in hipermarket, nu m-au prins. posibile urmari?

asta vara am fost in [hipermarket] si am furat niste chestii marunte, de mai multe ori. nu m-au prins. e posibil ca daca ma mai duc pe-acolo sa fiu oprita sau ceva de genul acesta?(nu in ideea sa ma duc sa mai fur inca o data). as vrea sa stiu daca exista riscul de a fi retinuta pe motiv ca am furat atunci.. din moment ce nu am primit nicio sesizare pana acum
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
ContSters20980, utilizator
Eu zic ca poti merge linistita.
Daca nu te-au prins,nu isi mai bat ei capul cu tine
Doar nu au o lista cu ``urmariti general``
r.gabi a scris:


O parere sincera:mergeti la alte magazine,decat la cel unde ati comis infractiuni si in general,este bine sa va tineti mainile in... buzunare



Adica vrea sa-ti spuna ca exista riscul minim ca cineva de la camere sa-ti fi retinut fizionomia si sa ai surprize neplacute.
Oricum daca mergi acolo si te intorci sa ne povestesti senzatiile traite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am furat dar nu m-a prins... monoie monoie am furat din hypermarket un lucru marunt dar nu m-a retinut nimeni la iesire. regret fapta...nu stiu ce m-a apucat. #-o oare ma vor gasi pe video,sau voi ... (vezi toată discuția)
Am fost filat (informatie din inteior) bogdannnn bogdannnn Am o mare problema ! in care singur m-am bagat. Am furat in mod repetat bunuri din diferite supermarketuri fara a fi prins, bunurile respective avand valoarea ... (vezi toată discuția)
Acuzatie furt din magazin fara perhezitie la fata locului johny_p2006 johny_p2006 Intrand intr-un supermarket am luat niste produse in mana si o parte 2 deodorante auto le-am pus in buzunar, neavand cos si restul produseor in mana. Intre ... (vezi toată discuția)