avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pentru cate persoane poate vota o persoana in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pentru cate persoane poate vota o persoana in sedintele de bloc?

La noi in bloc sunt 10 apartamente libere, iar administratorul voteaza de fiecare data pentru cele 11 apartamente (cel personal + cele 10 libere). Blocul are 44 de apartamente, iar administratorul are din start 25% din voturi la sedintele de bloc. Vroiam sa va intreb daca e legal acest lucru, daca exista o lege care spune cate apartamente poate reprezenta o persoana din bloc?
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:27, 1 Iunie 2011
Poate un adminstrator, care nu este membru al Adunarii generale a proprietarilor( locuieste in alt bloc), sa reprezinte pe baza de imputernicire, mai multi membri in adunarea Generala a Asociatiei de Proprietari? eu cred ca este cam un conflict de interese. De adaugat este faptul ca in adunarea generala convocata se discuta activitatea lui ca administrator si inlocuirea presedintelui si schimbarea administratorului
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
anu25, utilizator
Mda, e cam conflict de multe lucruri, dar legea nu specifica daca reprezentarea trebuie facuta musai de un proprietar din bloc. Poate fi o ruda, un prieten sau chiar administratorul...... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate imputerniciri poate avea o persoana care administreaza 3 ... GIGI2109 GIGI2109 Cate imputerniciri poate avea o persoana care administreaza 3 apartamente in contul unir proprietari, si toti, ii dau acestuia procura ca sa-i repeinte in AG. (vezi toată discuția)
Buna ziua. trei intrebari cu referire la reprezentarea cu imputernicire ... okdaniok okdaniok Buna ziua. Trei intrebari cu referire la reprezentarea cu imputernicire la adunarea generala a asociatiei de proprietari. Prima intrebare. Un proprietar ... (vezi toată discuția)
Presedinte care nu este proprietar joannablue joannablue Buna ziua, stiu ca presedintele asociatiei de proprietari trebuie sa fie membru al asociatiei si, implicit, proprietar in bloc. La noi in bloc presedintele ... (vezi toată discuția)