avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transferul dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transferul dreptului de proprietate

Buna Dimineata,as dori ca cineva sa ma ajute in urmatoarea speta:Mama mea a vindut un apartament.Fiind cumparat cu L.112 actele de V-C nu s-au putut face decit dupa 10 ani de la cumparare.Este o promisiune de V-C facuta la notar,noi vrem sa o respectam,dar cumparatorii au divortat intre timp.Termenul de transfer al proprietatii era sfursitul anului 2008.I-am cautat pe cumparatori,asi abia acum am aflat ca ea este prin Spania de citiva ani,iar el eate condamnat 7 ani la inchisoare in Germania pentru "trafic de carne vie"Cum sa procedam in acest caz?#-o Familia cumparatorului a venit sa ne ameninte sa nu cumva sa facem actele numai cu ,cumparatoarea! Avem nevoie de un sfat competent!Va rugam sa ne sfatuiti! Se mai poate astepta inca 4-5 ani pina iese cumparatorul din inchisoarea din Germania?Cumparatoarea nu este nici ea de gasit!Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters20249 , utilizator 13:02, 21 Martie 2010
pareri de rau
In cazul acesta va puteti adresa instantei de judecata, care are dreptul sa solicite oficial Serviciului de evidenta a populatiei,ADRESA ETC, ii citeaza prin afisare la instanta si adresa unde figureaza cu domiciliul .
Hotararea instantei tine loc si de contract autentic care devenita definitiva si irevocabila ( caz in care se hotaraste afirmativ ) se inregistreaza dreptul de proprietate in cartea funciara de unde apartineti .
cu sima
MARY ISAC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notar deutschland asivst asivst Am o intrebare legata de o procura. Am facut o procura fiului meu pentru a-mi transfera banii din tara in Germania si a-mi inchide contul.Procura am scris-o ... (vezi toată discuția)
Procura notariala pentru vanzare apartament emisa de un notar din germania BogdanB87 BogdanB87 Buna ziua, Vreau sa cumpar un apartament prin programul Prima Casa, iar proprietarii apartamentul dorit de mine sunt cetateni germani, care locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Procura a unui cetätean sträin pentru vanzare teren romania GigiMarga42 GigiMarga42 Sunt cetatean german si doresc sa imputernicesc o ruda pentru vanzarea unui teren din Romania. Majoritatea spun ca imputernicirea este valabila doar daca se ... (vezi toată discuția)