Imi cer scuze, am uitat sa mai intreb , daca trebuie sa cer neaparat reintregarea - ma gandesc ca intre timp ne gasim alte locuri de munca - n-am putea cere doar anularea deciziei de concediere - cu plata tuturor drepturilor , pana la hotararea definitiva ?
Imi cer scuze, aseara cand am scris primul mesaj , am o omis..exact fraza de sub titlu ; Decizia nr. ...
In conformitate cu prevederile art. 65(1) din C.M
DISPUN
1. Contractul de munca nr. ..../ 05.03.2010 al d-nei / d-lui inceteaza incepand cu data de 02.03.2010.( aici au gresit data de inregistrare a contr. 05.03.2008
2. Prezenta poate fi contestata in termen de 30 de zile de la comunicare la Tribunalul Bucuresti
Omisesem sa trec art. in baza caruia s-a facut concedierea.
Dar cred ca , tot , pot nula este aceasta decizie , din moment ca nu se specifica ; motivele care det. concedierea si nici durata preavizului.
Acum ....daca societatea care ne-a facut si desfacut contractele , este o sucursala - pt. ca firma este italiana si isi are sediul la Roma, sper ca nu e nici o problema , eu contest decizia data de sucursala ( pt. ca ei mi-au dat-o).
Referitor la reintregrare ...daca s-o cerem sau nu ....
este clar ca - cu italienii nu am mai putea lucra .Sunt persoane f. razbunatoare , si plus de asta, avem ceva promisiuni . pt. alte locuri de munca , de la alte societati.
Daca cerem , dar dupa decizia finala - hot. judecatoreasca- nu mai inaintam la soc. cererea de reangajare, e corect...?cerem doar despagubirile salariale.