avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitele tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitele tatalui

Am un copil de doi ani. Sotul meu a parasit domiciliul conjugal in urma cu 10 luni. Impreuna am hotarat sa divortam, din culpa comuna, fara sa apelam la un avocat. Luni avem prima infatisare, dar spre surprinderea mea, vineri am primit o intampinare prin care se solicita un program de vizitare a copilului cu care eu nu sunt de accord. Ce pot sa mai fac maine tinind cont ca nu ma reprezinta un avocat?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:21, 22 Martie 2010
Nu am cunoscut inca de la prima dvs. postare aceste amanunte, pe care le-ati aratat mai tarziu..
Aratati in intampinare,care sa nu fie,daca se poate mai mare de o pagina jumatatate,maximum doua,aceste situatii si solicitati audierea unui martor care cunoaste aceste probleme ,interogatoriul acestuia(sotului) si proba cu acte(suspendarile de premis).
Aratati ca dat fiind faptul ca minorul este foarte mic ,ca sotul dvs este consumator de alcool ,ca nu l-a alimentat cum trebuie si are probleme medicale(depuneti acte medicale , in legatura cu problemele la stomac despre care ati facut vorbire de la medicul de familie),ca doreste de fapt sa il ia de acasa sa il dea in grija unor rude,solicitati ca dreptul de vizita sa ii fie restrans la 2-3 ore pe luna,la domiciliul dvs. si in prezenta dvs.
Succes !
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita minor ysis80 ysis80 Un copil de 12 ani nu si a vazut tata de la varsta de 1 an, copilul fiind incredintat la mama la divort, tata fiind plecat din tara. In toata aceasta ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala gandbun gandbun o intrebare, va rog sunt in proces cu fostul sot pt. stabilire program vizita copil minor;copilul mi-a fost incredintat mie in urma hotararii divort;sotul ... (vezi toată discuția)
Stabilire program vizitare minor custodie custodie Buna seara! Am divortat acum 7 ani si copilul mi s-a incredintat spre cestere prin hotarare de divort. Fostul meu sot nu a cerut atunci legatura cu minorul, ... (vezi toată discuția)