avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce patesc pentru furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce patesc pentru furt?

Am fost complice la un furt de la locul de munca,unde s-a chemat politia. Acum se inaenteaza dosarul la politie,ce o sa se intample cu me?care sunt urmarile,consecintele?Valoarea totala era de 545ron si a fost recuperat prejudiciu in totalitate.Doar mie frica,nush ce o sa patesc,pt ca e a 2 oara. Astept raspuns.Va rog mult
Cel mai recent răspuns: UtilizatorAnonimBrasov , utilizator 19:37, 4 Martie 2013
Probabil ca o sa primiti o noua amenda administrativa.
Dar banuisc ca se poate ajunge la final fara sa ma prezint la niciun proces nuu ?? ca vreau sa ies din tara ... Va multumesc !
Daca ati fost audiat de politie puteti pleca din tara insa ar fi indicat sa va achite parintii amenda cand va sosi.
Sa le lasati si o copie dupa actul de identitate al dvs. ca sa nu aiba probleme la momentul in care vor dori sa efectueze plata amenzii.
Daca nu doriti sa afle parintii aveti dreptul de a angaja un avocat care sa se ocupe de aceste probleme si sa anunte si parchetul ca ati achitat amenda depunand dovada achitarii acesteia la parchet.
daca nu platesc abonamentul la telefon ce se poate intampla..??? nu am nimic pe numele meu absolut nimic. mi-am facut un abonament cu buletinul si o factura ce se poate intampla daca ma da in judecata ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt hipermaket belle30 belle30 buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)
Furt in tren amy_dyly_2008@yahoo.com amy_dyly_2008@yahoo.com #-o buna ziua am 20 de ani intro seara dintro prostie am furat cu un coleg o statie de emisie receptie dintr-un tren iar prietenul meu a fost prins de politia ... (vezi toată discuția)
Furt din autoturism - pedeapsa pentru complice perfectlemon90 perfectlemon90 am participat la un furt din autoturism pe timp de noapte in care eu sunt doar complice!nu eu am sustras bunurile din masina!ce pedeapsa pot primi.sunt la ... (vezi toată discuția)