avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutooor !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutooor !

Buna ziua !

Am dat in judecata Inspectoratul scolar, unitatea de invatamant la care functionez, pentru neplata unor drepturi banesti, conform legii.

La ultimul termen, instanta a decis :

"Amana cauza pentru cand se va cita reclamanta cu mentiunea de a se prezenta in instanta in vederea administrarii de probatorii sub sanctiunea prevederilor art 155 ind 1 cpc."

La fiecare termen am depus cerere de judecare in lipsa. La ultimul termen am neglijat sa trimit acest inscris. Acesta sa fie motivul pentru care vor sa suspende procesul ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 10:02, 27 Martie 2010
Sarcina depunerii statelor de plata apartine angajatorului, care va fi obligat de instanta.
La sfarsit, cand veti depune concluzii, nu uitati sa cereti cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea fondului funciar 18/1991 Doamna Irma Doamna Irma Buna ziua la toti membri forumului, cine poate sa ma ajute?:help: Nu gasesc nici unde in internet ce cuprinde (art.155/1 C.proc.civ..) referitor la legea ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila in litigiu munca-drepturi banesti ContSters155865 ContSters155865 Intrebare: cine plateste expertul contabil intr-un litigiu de munca, sau mai bine zis, daca se castiga procesul de catre reclamant (angajat) paratul ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila niculinapopa niculinapopa Buna ziua1 In data de 2 apr am un nou termen intr-un proces pentru recuperare drepturi banesti Am luat legatura cu expertul si mi-a zis ca nu poate sa faca ... (vezi toată discuția)