avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nelamurire in caz de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nelamurire in caz de divort

Buna ziua,

Eu si sotia mea suntem in divort. A introdus divortul din vina exclusiva a mea, iar acum am ajuns la o intelegere sa schimbam actiunea in divort din culpa comuna fara motivatie. Avem un copil minor. Am cazut de acord sa obtina ea custodia copilului, iar partajul sa il facem dupa divort din lipsa banilor pentru taxa de timbru. Detinem o garsoniera care este cumparata cu credit ipotecar in timpul casatoriei.
Avocatul ei a spus ca in cazul in care divortam pierdem tot, garsoniera si inclusiv copila. Nelamurirea mea este de ce spune ca vom pierde copila?
Cel mai recent răspuns: UTILIZ , utilizator 08:01, 29 Martie 2010
in noua actiune pe care a facut-o avocatul sotiei mele a trecut: in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la domiciliul minorei sa aiba loc.....
Sunt nelamurit cu aceste lucruri. Pentru ca eu inteleg ca vizitele vor avea loc la domiciliul minorei. Pot sa o iau cu mine in timpul vizitelor, adica de sambata dimineata pana duminica seara cum am precizat sau voi fi obligat sa stau cu ea la domiciliul ei?
Va rog frumos ma puteti lamuri cu ce am scris mai sus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita minora UTILIZ UTILIZ In actiunea de divort avocatul sotiei mele a trecut: - in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la ... (vezi toată discuția)
Partaj bebito&bebita bebito&bebita buna seara. Am avut divortul pe data de 19 mai , divort de comun acord.Pe data de 15 septembrie 2010 ar fi trebuit sa fie prima infatisare la procesul de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca vs banca GabiPopa GabiPopa Am divortat de sotia mea in unma cu mai mullt de un an. Ne-am inteles in toate privintele, am facut o intelegere la notar si asa am pus capat proceseler de ... (vezi toată discuția)