carol_lorac a scris:
[...] este bine sa o faceti in dublu exemplar (eventual triplu, unul pt cenzor) si sa il puneti pe presedinte sa semneze de primire pe exemplarul dvs, specificind in final ca asteptati in raspuns scris din partea comitetului executiv. dupa primirea acestuia, dvs sinteti perfect acoperita si ei isi asuma pe deplin raspunderea in fata legii prin raspunsurile date
Cenzorul nu are atributii asupra un fel de petitie
Asupra legalitatii ,unica autoritate competenta a se pronunta ,este instanta de judecata
Cenzorul nu are atributii asupra un fel de petitieinsa este direct responsabil de respectarea legalitatii, fapt care a mai fost discutat pe acest forum destul de recent
Art. 33. - (1) Cenzorul sau comisia de cenzori a asociatiei de proprietari are, in principal, urmatoarele atributii:
a) verifica legalitatea actelor si documentelor, a hotararilor, deciziilor, regulilor si regulamentelor;
Dar este corect, daca a stabilit adunarea generala ca repartizarea cheltuielilor lunare sa se calculeze pe persoane? Eu am calculat pana anul trecut pe cota indiviza, in urma adunarii am modicat metoda de calcul pe persoane. Daca in 45 zile nu a contestat nimeni (s-a votat in unanimitate) tot nu este legal?
~ final discuție ~