avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu (cand justitia face dreptate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu (cand justitia face dreptate (oarba))

In iunie 2009 am fost disponibilizata cu articolul 65 (1) din Codul Muncii. In 09.12.2009 am chemat in judecata societatea sa imi platesca salariul compensatoriu .
Curtea a decis caactiunea mea nu este fondata.
Dragi fosti angajati nu va mai bazati pe minunata justitie din romania ca nu vedeti salarii compensatorii nici la pastece cailor .
Va inteleg mahnirea, dar ne-ati putea da cateva detalii...?
In urma informarii la juristul de la ITM Constanta am deschis actiune in justitie pentru neplata salariului compensatoriu dupa 2 amanari a venit si sentinta .
Cererea catre justitie am formulato eu, poate nu a fost corecta (poate) fiind somer nu mi-am permis un avocat. Am un caz asemanator in cercul meu de prieteni, zic de cerere ca poate nu a fost corecta pentru ca am facut-o dupa cea a prietenului care a avut castig de cauza intrun prioces identic.
Incercati sa formulati recurs impotriva acestei hotarari ... termenul este de 10 zile de la data comunicarii hotararii primei instante.
Hotarare: Respinge ca nefondata actiunea. Solutionare definitiva cu recurs in termen de 10 zile, informare de pe site-ul protal.jurist.ro. Sentinta in scris probabil o voi primi mai tarziu.
sentinta ar trebui sa o primiti in 15 zile de la pronuntare... aveti 10zile termen pentru a face recurs.

Alte discuții în legătură

Cerere admisa de tribunal stelamudura stelamudura Am castigat in Instanta salarul compensator acordat prin CCMUNN 2007-2010.L-am si primit de la institutia la care am lucrat. Doar unul. Fara sa fie vizat de ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu Elena S Elena S Buna seara! Sper sa reusesc sa aflu ceea ce ma intereseaza f mult... Sunt in preaviz de 20 de zile in conformitate cu art 73, alin 1... Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz in cazul somajului Nelia2583 Nelia2583 In cazul punerii in somaj, angajatul beneficiaza de perioada de preaviz de 20 zile? am auzit si de un salariu suplimentar... (vezi toată discuția)