In iunie 2009 am fost disponibilizata cu articolul 65 (1) din Codul Muncii. In 09.12.2009 am chemat in judecata societatea sa imi platesca salariul compensatoriu .
Curtea a decis caactiunea mea nu este fondata.
Dragi fosti angajati nu va mai bazati pe minunata justitie din romania ca nu vedeti salarii compensatorii nici la pastece cailor .
In urma informarii la juristul de la ITM Constanta am deschis actiune in justitie pentru neplata salariului compensatoriu dupa 2 amanari a venit si sentinta .
Cererea catre justitie am formulato eu, poate nu a fost corecta (poate) fiind somer nu mi-am permis un avocat. Am un caz asemanator in cercul meu de prieteni, zic de cerere ca poate nu a fost corecta pentru ca am facut-o dupa cea a prietenului care a avut castig de cauza intrun prioces identic.
Hotarare: Respinge ca nefondata actiunea. Solutionare definitiva cu recurs in termen de 10 zile, informare de pe site-ul protal.jurist.ro. Sentinta in scris probabil o voi primi mai tarziu.
Salariu compensatoriu
Elena S
Buna seara! Sper sa reusesc sa aflu ceea ce ma intereseaza f mult... Sunt in preaviz de 20 de zile in conformitate cu art 73, alin 1... Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)